Kan øko-køer virkelig danse?

Anna og Ludvig bliver klogere på, hvor mælk kommer fra, om små køer laver minimælk, og hvorfor øko-køerne danser forårsdans til Økodag.

Læs bogen
Pixibog

Tag med på mælkevejen

Anna og Ludvig bliver klogere på øko-køer og malkning. De møder en malkerobot og lærer, hvor mælken kommer hen, og hvilke produkter mælk kan blive lavet om til.

Læs bogen
Pixibog5

Koen er bygget til at spise græs

Anna og Ludvig bliver klogere på øko-koens mad, om koens fire maver, og hvordan øko-landmanden laver madpakke til sine køer, der varer hele vinteren.

Læs bogen
Pixibog3

Dyrevel-hva'fornoget?

Anna og Ludvig bliver klogere på, hvad dyrevelfærd er, og at økologi betyder, at dyrene kommer ud under åben himmel, har mere plads at gå på og spiser økologisk foder.

Læs bogen
Pixibog6

Krible krable på bondegården

Anna og Ludvig bliver klogere på naturen, hvordan bierne hjælper øko-landmanden og planterne, og om hvorfor der er hoteller til insekterne.

Læs bogen
Pixibog4

Har rosenkål været i tørretumbleren?

Anna og Ludvig bliver klogere på økologi, om øko-æblernes skønhedspletter, og hvorfor den økologiske landmand har valgt ikke at bruge sprøjtemidler på sit landbrug.

Læs bogen
Pixibog2

Ludvig bliver klimahelt

Ludvig lærer om klimagasser, at hans prutter måske ikke har den store indflydelse, men at koens bøvser har og at naturen hjælper os med at passe på klimaet!

Læs bogen
Pixibog7

Pas godt på grundvand

Ludvig lærer, at det giver god mening at passe på grundvandet, selvom det ligger langt nede under jordoverfladen.

Læs bogen
Pixibog8
Luk (Esc)